'Kom' for en god sag!

Velkommen til Masturbate-a-thons hjemmeside.

Lørdag den 30. maj 2009 kl: 11:00 til 19:00 løber Danmarks anden Masturbate-a-thon af stablen. Det bliver endnu engang afholdt i SwingLand, som har de mest perfekte lokaler til vores arrangement.

Masturbate-a-thon er en begivenhed, hvor folk onanere for en god sag. Ideen stammer fra USA, hvor gruppen Good Vibrations i 1999 arrangerede det første Masturbate-a-thon i San Francisco. I 2006 blev det første europæiske Masturbate-a-thon afholdt i London. I 2008 blev det første Masturbate-a-thon så afhonldt i København med stor success. Nu er vi så klar til at holde det igen og satser på at det bliver endnu større og vi samler endnu flere penge ind.

Ud over at samle penge ind til nogle gode formål, er Masturbate-a-thon en oplagt mulighed for at udfordre sig selv seksuelt eller slet og ret have en rigtig dejlig dag med andre glade onanister.

For at deltage i Masturbate-a-thon skal du få en eller flere til at sponsere dig (familie, venner, naboer, firmaer etc.). Du skal minimum samle sponsorater for 400 kroner, men skulle det mislykkes, er du også selv velkommen betale beløbet. Overskuddet går til de to seksualpositive formål, som Masturbate-a-thon støtter.

Pengene går til henholdsvis Aids Fondet og foreningen Sex & Samfund - to organisationer, der hver især kæmper for seksuel trivsel og seksuelle rettigheder.

Som deltager i Masturbate-a-thon kan du vælge 'bare' at onanere så længe du har lyst - eller du kan konkurrere i en af tre klasser i Danmarksmesterskabet i Onani:

1) langtidsonani
2) antal orgasmer
3) sprøjtelængder
4) Præcision sprøjt

Resultaterne bliver del af amerikanske Masturbate-a-thon.com's rekordbog.

Resultatliste fra 2008:

Længst onani mænd 1. plads Andersen (Danmark) 8 timer og 6 minutter
2. plads Klimes (Tjekkiet) 8 timer og 5 minutter
3. plads Madsen (Danmark) 7 timer og 51 minutter
Længst onani kvinder - - -
Flest orgasmer mænd 1. plads Mijaji (Japan) 28
1. plads Eric (Danmark) 6
2. plads PL (Danmark) 4
Flest orgasmer kvinder 1. plads Pernille (Danmark) 94
2. plads Ovidie (Frankrig) 26
3. plads KT (Finland) 23
Største sprøjtelængde mænd 1. plads Barrett (England) 2,91 meter
2. plads MK (Danmark) 1,35 meter
3. plads LA (Danmark) 1,13 meter
Største sprøjtelængde kvinder 1. plads Pernille 2,84 meter

Klik på nedenstående video med Masturbate-a-thons to stiftere og læs mere på hjemmesiden om Masturbate-a-thon København, og hvordan du tilmelder dig.